Yin Yoga bij DE VER-BEELDING in Purmerend

Yin Yoga - Mindfulness

Tijdens de les beoefenen we Yin Yoga in combinatie met Mindfulness.

Yin Yoga is een passieve vorm van yoga waarbij houdingen voor langere tijd (3 tot 5 minuten) worden aangehouden. Het richt zich minder op de spierspanning. De spieren worden juist zo veel mogelijk ontspannen. Dit wil overigens niet zeggen dat het niet intensief is. Het langer aanhouden van een houding kan als intensief ervaren worden.

Mindfulness is een bewuste open vriendelijke aandacht die vrij is van veroordelingen. Aanwezig zijn in het hier en nu waardoor belemmerende gedachten, emoties en spanning makkelijker kunnen worden losgelaten. Het aandachtig en opmerkzaam uitvoeren van de bewegingen en houdingen staat tijdens de les centraal, niet het resultaat.

Als resultaat van deze vorm van yoga versoepelen, ontspannen en versterken de gewrichten en het bindweefsel. Je concentratie wordt bevorderd, maar ook het luisteren naar je eigen lichaam. Je leert mentaal en fysiek in balans te komen. Het kan dan ook in drukke periodes helpen klachten te verminderen en ruimte geven aan het lichaam en de geest.

Mindfulness - Yin Yoga is voor iedereen geschikt.

Wanneer: 

woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur

Waar:

Oase Feelgood & Cure Center, Amstellaan 2b, 1442 RX Purmerend 
Yogaruimte begane grond

Kosten:

losse les € 11,50
10 rittenkaart € 110,- geldig 3 maanden

Proefles gratis

Aanmelden:  

Wil je een (proef)les bijwonen dan kan je je aanmelden via

https://www.momoyoga.nl/dever-beelding