training, coaching, procesbegeleiding
DE VER-BEELDING


Enneagram - 1

Het enneagram is een eeuwenoude karaktertypologie. Een model over de psychische ont­wikkeling van de mens waarin negen verschillende persoonlijkheidstypen zijn uitgewerkt. Een krachtig middel om inzicht te krijgen in de strategieën die u gebruikt en het geeft inzicht in uw relaties met anderen.

Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in de negen types van het enneagram en de basisprincipes van elk type. Aan de hand van vragen en oefeningen ontdekt u uw eigen type. Aan de orde komen groei- en stresspunten, kwaliteiten, valkuilen, schaduw­kanten, afweermechanismen en het groeipad.

Doordat u uzelf en anderen beter begrijpt verbetert de samenwerking met anderen, bent u in staat tot effectiever leidinggeven, begeleiden, adviseren en het oplossen van conflic­ten.

Tijdsduur:     één dag
Doelgroep:    teams en individuen
Investering:  in company op maat 
  
                Neem voor meer informatie en/of een offerte contact 
                  met ons op.

 

Enneagram - 2

Deze tweedaagse workshop is speciaal bedoeld voor teams die inzicht willen krijgen in hoe communicatiepa­tronen binnen het team lopen en wat de effecten hier­van zijn op het gebied van samen­werking. Door bewustwording van eigen- en collega’s enneatype en de samenstelling van het team kan het team bewust kiezen hoe de aanwezige kwaliteiten optimaal kunnen worden ingezet voor het halen van resultaten.

Onderdelen van deze tweedaagse workshop zijn samenwerking, zelfsturing, inzetten van medewerkers op competenties en kwaliteiten. Ook persoonlijke effectiviteit kan op deze manier goed worden besproken en de combinatie met kernkwaliteiten, valkuilen en allergieën. 

Tijdsduur:     twee dagen
Doelgroep:    teams
Investering:
  op maat
                  Neem voor meer informatie en/of een offerte
contact 
                  met ons op.
                  De
verblijfkosten afhankelijk van locatie